Pris på PRP-behandling av hår

Pris på PRP-behandling av hår ser du her. Alle som starter en PRP-behandling hos oss får en vurderingskonsultasjon av lege før behandlingen starter.

PRP BEHANDLING HÅR

4.000,-
pr. behandling
PRP-behandling utført av lege
Ingen smerte med nerveblokkade
Inkludert vurdering/konsultasjon
BESTILL

KONSULTASJON

1.250,-
30 min.
Konsultasjon før PRP-behandling
30 minutter
Trekkes fra behandlingskostnaden
BESTILL
Om du kun ønsker en konsultasjon med lege booker du konsultasjon. Om du velger å gå videre med PRP-behandling trekkes konsultasjonen fra behandlingskostnaden.

Vi tilbyr ulike finansierings løsninger

Spør oss om finansiering når du ringer, eller når du kommer til konsultasjon.

Ofte stilte spørsmål

GJØR DET VONDT?

– Nei, våre leger setter nerveblokade og du merker kun noen få stikk når vi setter bedøvelsen. Uten nerveblokade er behandlingen smertefull.

GIR DERE GARANTI?

– Som ellers innen medisin kan vi ikke før behandling forutse hvor sensitivt de ulike klientenes hodebunn vil respondere på PRP-kuren. Det er altså individuelle forskjeller og derfor er det umulig med 100 prosent sikkerhet kunne garantere / gradere hvor stor effekt hver enkelt klient vil oppnå. Det kan kort forklares / sammenlignes med at en hodepinetablett ikke kan garantere at du blir kvitt smertene, men at det hjelper for de fleste.

KAN JEG GÅ PÅ JOBB ETTER EN PRP-BEHANDLING?

– Ja, du kan gå på jobb, skole etc. umiddelbart etter en PRP-behandling hos oss, men du bør ikke vaske håret før dagen etter behandlingen.

HVORFOR HAR DERE BILLIGERE PRIS ENN ANDRE TILBYDERE AV PRP?

Vi behandler såpass mange med PRP, og basert på lave forbrukskostnader og tidsbruk, synes vi at kr 4.000 er fornuftig priset.

Les mer om PRP-behandling mot hårtap her.

PRP-klinikken

PRP-klinikken er en del av Herreklinikken og Masterklinikken. Vårt legeteam har tverrfaglig kompetanse slik at vi kan gjennomføre både medisinsk utredning og behandling, hårtransplantasjon uten kirurgi og hodebunns- eller arrkorreksjon utført av plastikkirurg.
KONTAKT OSS
22 60 02 20
leafthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram