Om PRP-klinikken

PRP-klinikken deler lokaler med Herreklinikken og Masterklinikken på Majorstuen.
Folkene bak PRP-klinikken er de samme som driver Herreklinikken og Masterklinikken. Vårt legeteam har tverrfaglig kompetanse slik at vi kan gjennomføre både medisinsk utredning og behandlinger som PRP-behandling, hårtransplantasjon uten kirurgi og hodebunns- eller arrkorreksjon utført av plastikkirurg.


PRP-klinikken er en del av Herreklinikken og Masterklinikken og vi er Norges fremste kompetansesenter for hårtap. Vi har et komplett fagmiljø for hårlidelser og er landets eneste fullserviceklinikk som tilbyr alle former for utredninger, analyser og behandlinger innen hårtap.
Vi tilbyr PRP behandling separat for de som ønsker ny og styrket hårvekst – også for de som ikke trenger hårtransplantasjon.

Kontakt oss for din situasjon og eventuelt kan en hårtransplantasjon hos Masterklinikken være løsningen for deg.

Norges fremste eksperter på hårtap

Teamet bak PRP-klinikken er de som startet Herreklinikken og Masterklinikken som er markedsleder i Norge innen hårtransplantasjon.

PRP-klinikken

PRP-klinikken er en del av Herreklinikken og Masterklinikken. Vårt legeteam har tverrfaglig kompetanse slik at vi kan gjennomføre både medisinsk utredning og behandling, hårtransplantasjon uten kirurgi og hodebunns- eller arrkorreksjon utført av plastikkirurg.
KONTAKT OSS
22 60 02 20
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram